Forløb

Grundforløbet - giver dig en god start

Er du klar til at få livet med autismen til at fungere -en gang for alle, så du kan leve et godt liv med autismen og ikke kun overleve?

 

Drømmer du om overskud og et helt almindeligt familieliv, hvor jeres største problem er, hvem der skal smøre madpakker?

Vil du gerne have færre bekymringer og et barn der trives, så I sammen kan opleve verden og livet, uden nedsmeltninger på stribe?

Du har allerede søgt nettet tyndt efter viden om autisme, været til foredrag, læst bøger og afprøvet en masse. Du har gjort alt, som er i din magt, men intet har virket helt.

Du er klar til hjælp.

På et tidspunkt er det tid til at kigge i en anden retning og gøre noget andet.

Jeg kan hjælpe dig!

Med Grundforløbet får du specifik tilpasset rådgivning, som passer i din familie, uden du skal slå knuder på dig selv og gå på kompromis med jeres værdier i familien.

Det er for dig som drømmer om ro og glade børn, så I kan være en familie, som trives med tid til alle, både søskende og dit parforhold.

Grundforløbet er for dig, som er klar til handling og resultater, så I kan leve og ikke kun overleve.

Det er til dig, som er træt af at støve ny viden op hele tiden, men som er klar til at tage ansvar og gå vejen til et mere harmonisk familieliv, sammen med mig, så I kan finde roen og få overskuddet igen.

Er du klar?

Så kontakt mig, ved at ringe eller skrive en mail, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig. Så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig og din familie, så I kan leve igen med overskud og have færre bekymringer.

Med Grundforløbet

får du vished om, hvad I som familie har behov for og hvordan I får opfyldt disse behov.

Vi taler om hvilke udfordringer I har hjemme og vi gennemgår, hvad det betyder for din familie at have et barn med autisme/ADHD.

Hvordan påvirker det jer og hvilke greb kan I bruge for at få den familie I lige nu kun tør drømme om.

Undervejs i forløbet kommer vi igennem forskellige emner bl.a. hvordan I mindsker krav til jer selv som forældre og til jeres barn med autisme/ADHD, for derigennem at opnå en familie med ro og glæde og overskud i hverdagen.

Her kan du læse mere om, hvad vi sammen kan arbejde med. Jeg tilpasser altid min rådgivning specifikt til jer.

Skal mit barn være udredt og have en autismediagnose?

Dit barn behøver ikke være udredt eller have en autismediagnose for at jeg kan hjælpe dig og din familie.

Jeg kan sagtens rådgive dig omkring at få dit barn i bedre trivsel. Jeg hjælper også mange forældre, som er i tvivl om deres barn har en diagnose og vejen igennem en evt. udredning. Jeg hjælper dig til at forstå, hvorfor dit barn reagerer som det gør og viser dig nye måder at støtte dit barn og resten af familien på.


Jeg har god erfaring med at rådgive online. Her mødes vi via Skype.

 

Alle parter sparer transporttid og for mange familier er det hjælpsomt, at kunne tjekke ind til rådgivning online i dagtimerne via ens arbejdsplads, da der ofte kan være mere ro end, hvis man er hjemme med sine børn om eftermiddagen.

 

Hvis jeg skal komme til jer, er de første 5 kms kørsel gratis. Herefter 5 kr. pr. kilometer.

 

Modulernes indhold:

Grundforløb

Du får:

  • Tilpasset rådgivning til netop jeres familie, så I kan gå fra følelsen af magtesløshed og kaos til ro, glæde og overskud
  • 4 timer  2.950 kr.
  • 8 timer 5.500 kr. - spar 2.492 kr. ift. enkelt timer
  • Følgeskab til større glæde og mere overskud

Vælg mellem pakkerne på 4 eller 8 timers individuel tilpasset rådgivning.

 

Din investering er 2.950 kr.

For en enkel times rådgivning er prisen 999 kr.

 

Rådgivning efter kl. 17, er der tillæg på 250 kr. pr. time.

 

Kontakt mig

hCaptcha

Familiesamtalen - når bror eller søster har autisme

Når et familiemedlem har det svært påvirker det alle i familien. Det gælder også, når man har et barn med autisme eller ADHD. Det kan ikke undgås at alle familiemedlemmer mærker til, at barnet med autisme eller ADHD til tider kan have det svært og der skal tages særlige hensyn til barnet.
Både forældre påvirkes, men også søskende. 

Det vigtigste du som forældre kan gøre i denne situation, for at passe på hele familien, er at tale om tingene. Være åben omkring udfordringer, hvorfor storebror reagerer som han gør, hvorfor der tages særlige hensyn og hvorfor mor i perioder er ked af det eller ikke har overskud til leg og nærvær og hvorfor far sommetider skælder ud.

Men det er ikke altid let at tale om disse ting sammen med søskende. For hvad skal man sige og hvordan forklarer man al det usagte?

Én ting vi ved, er at “Hvad børn ikke ved, har de ondt af.” Det betyder, at når vi ikke får talt med vores søskende om deres virkelighed og hverdag, vil de danne deres egne forklaringer. Og ofte vil det være forklaringer omkring, at det nok er min skyld at far skælder ud, at mor er træt, at storebror bliver sur osv. Børn sanser alt omkring dem. Og det de sanser, føler og oplever, må vi hjælpe dem med at skabe overblik og forståelse omkring.

Det er her Familiesamtalen kommer ind i billedet.

Med Familiesamtalen skabes der større forståelse og sammenhæng for barnet og derved letter trykket fra søskendes skuldre, når de vokser op i en familie med autisme.

Resultatet af Familiesamtalen er:

  • Søskende ofte føler lettelse
  • De bliver gladere og trives bedre i deres hverdag
  • Konflikter mellem søskende mindskes

Har du lyst til at læse mere om vigtigheden af at tale med børn om det svære i deres liv, så kan du læse mere her snakomdet.dk eller i bogen “Hvad børn ikke ved... har de ondt af.”

Hvad børn ikke ved... har de ondt af
Familiesamtalen

Sådan foregår en Familiesamtale

1. Samtale 

Jeg mødes med jer forældre, enten hjemme hos jer eller online, hvor vi taler om, hvad der rører sig i jeres familie. Vi taler om, hvilke oplevelser jeres barn har, når bror eller søster har autisme/ADHD og vi taler om hvordan 2. samtale med søskende skal forløbe. Den første samtale er uden børn.

2. Familiesamtale

Her mødes vi igen oftes fysisk, hjemme hos jer eller i mit lokale. Her er søskende med til samtalen. Her fortæller vi sammen søskende om de oplevelser, sansninger osv. som barnet oplever i jeres familie, når bror eller søster har autisme/ADHD. Måske har søskende lyst til at byde ind, måske ikke. Selvom søskende ikke umiddelbart har så meget at sige, må vi aldrig være i tvivl om at disse Familiesamtaler skaber lettelse, forståelse og medinddragelse hos søskende. Det har stor værdi for det enkelte barn og for hele familien.

Familiesamtalen er ikke familieterapi eller behandling – men har ofte en lindrende og terapeutisk virkning og kan i kombineres eller stå i stedet for søskendekurser.

Din investering i bedre trivsel hos søskende og resten af familien er kr. 2.150,- for både 1. og 2. Familiesamtale. Og selvfølgelig 3. samtale, hvis vi aftaler dette.

Kørsel efter statens højeste takst pr. km.

Ring 23 80 30 08 eller skriv, hvis en Familiesamtale er noget for jeres familie.

Kontakt mig