Bedsteforældrekursus

Bedsteforældrekursus

-Når dit barnebarn har autisme

Kom med på kursus om autisme og få redskaber til at blive en endnu bedre bedsteforælder.

Som bedsteforælder er du ofte dobbelt ramt, da du står med erkendelsen af at dit barnebarn har en diagnose, som aldrig forsvinder, samtidig med at det kan gøre ondt, at se dit eget barn have det svært og være presset i hans eller hendes familieliv. 

På Bedsteforældrekurset er der hjælp at hente til, hvordan du håndtere dette.

  • Samtidig møder du andre bedsteforældre eller tætte pårørende til børn med autisme.

  • Du får viden om hvad autisme er og helt konkrete og håndgribelige redskaber til at skabe en enestående relation til dit barnebarn og resten af familien.

  • Du bliver klædt på til at håndtere udadreagerende adfærd og viden om hvilke tilgange, der virker for børn med autisme, og hvorfor de virker.

At være bedsteforældre til et barnebarn med autisme er noget helt særligt. Og du er en enestående ressource for familien.

Kurset er til dig, som har et barnebarn, der lige er blevet udredt, men også til dig, hvor det er længere tid siden dit barnebarn er udredt, men som vil klædes på til at vide mere om hvad autisme er og blive en endnu bedre bedsteforælder. Det er underordnet om dit barnebarn er 3 år eller 24 år.

Vil du sikre dig en plads på næste Bedsteforældrekurset, så forhåndstilmeld dig med det samme, så giver jeg besked, når næste hold oprettes.

Stine Jusjong Bøgsted

Ja tak giv mig besked, når næste bedsteforældrekursus oprettes

hCaptcha

Ved EAN-betaling pålægges et gebyr på 50 kr.

Bedsteforældrekursus

Udtalelser fra tidligere deltagere

"Kan varmt anbefales"​

"Føler mig anerkendt og mødt af en naturlig hjertevarm og fagligt dygtig Stine, indenfor netop autisme."​