1:1 rådgivning

Ja tak! Jeg vil gerne ansøge om en gratis 1:1 rådgivning

Det glæder mig, at du nu vælger at ansøge om en session med mig, hvor du kan få sat din nuværende og kommende muligheder i perspektiv. Du kan få rådgivning på, hvorledes du kan få de elementer, som jeg gav dig indsigt i, ført over i dit eget liv.

Af gode grunde kan jeg ikke inddrage din individuelle situation i oplægget.
Derfor tilbyder jeg denne mulighed for en gratis rådgivning.

Jeg vil hjælpe dig til at se, hvad der kunne være muligt for dig og din familie og hvad der eventuelt kan justeres.

 

Sådan foregår det:

  • Rådgivningen er af 30 minutters varighed og er telefonisk
  • Du tilmelder dig ved at udfylde skemaet og trykke "send"
  • Herefter kontakter jeg dig med henblik på en bookning, hvis du er kommet i betragtning. Der er begrænset antal pladser.
Familierådgivning med hjertet

Når du sender ansøgningen til mig, giver du samtidig dit samtykke til, at jeg må behandle de persondata, du har opgivet til mig. Det er i dette tilfælde dit navn, telefonnummer, email samt informationer omkring dig og din familie.

Jeg bruger dine data til at kunne komme i kontakt med dig. Informationerne bliver alene brugt for at afdække om Familierådgivning med hjertet kan hjælpe dig.

Du har altid ret til indsigt i, hvilke data vi har på dig, og til hvilket formål jeg har dem. Du har ligeledes ret til at få dine data berigtiget og/eller slettet.

Ønsker du dette kan det ske ved at skrive til mig: kontakt@familieraadgivningmedhjertet.dk

Stine Jusjong Bøgsted

Ansøg nu om gratis rådgivning:

hCaptcha

Ved ansøgning om gratis rådgivning, tilmeldes du samtidig til det populære nyhedsbrev, hvor du får endnu flere råd om autisme.

En mor til 3 drenge udtaler:

"Tak for en skøn samtale med Stine. Jeg kom lige efter sin søn fik diagnosen autisme og ADHD! Og det var rart at tale med en der også har en dreng, der er autist og kender til afmagt og hvordan systemet virker. 

Jeg har fået meget ud af det, både at blive hørt og set, men også håndgribeligt viden, jeg kan bruge. Tak Stine."​

En anden mor udtaler:

"Vigtigt at forældre får mulighed for at lytte til kloge ord fra en, der rent faktisk ved hvad hun taler om, fordi hun kender udfordringer, sorger og smerter indefra - både barnets og familiens."​